Medarbejder Kompetenceteam

Studerende siger om os:

”I praktikken har jeg fået rig mulighed for at udforske egen pædagogisk identitet”
”Her vil jeg gerne arbejde, når min uddannelse er færdig”

Hjernecenter Syd rummer et specialiseret og tværfagligt kompetenceteam af medarbejdere, der har stor erfaring indenfor Centerets målgruppe og sammen med borgere og andre relevante samarbejdspartnere arbejder neurorehabiliterende på et højt fagligt niveau.

Der arbejdes relationel koordinerende internt som eksternt. Tværfagligheden i Centeret er medskabende til den høje kvalitet og kompetenceteamet består af pædagogiske og sundhedsfaglige medarbejdere, udviklingskonsulenter, terapeuter, hjerneskadekoordinator, neuropsykolog, tale, høre -og synskonsulenter, værksteds-assistenter samt lærere.

Hver borger er tilknyttet et lille tværfagligt medarbejderteam som i tæt samarbejde med borgere, pårørende og andre relevante bidragsydere, arbejder med borgerens individuelle rehabiliterende plan og fastholder den røde tråd i det rehabiliterende forløb.

Alle medarbejdere er tildelt efteruddannelse indenfor viden omkring hjerneskader og neuropædagogik samt andre supplerende uddannelser som Diplomuddannelser mv. Vores neuropsykolog og udviklingskonsulenter superviserer og coacher løbende medarbejderne både individuelt og i teams.

Sidst opdateret 31.07.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Hjernecenter Syd Mads Clausenvej 130 6360 Tinglev tlf: 7376 8850